UGIRform

Te invităm să ne vizitezi și pe Facebook, sau să ne trimiți un mesaj:

https://www.facebook.com/centrudeformarecontinua

formareonline09@gmail.com

Rolul programelor de FPC este acela de a oferi abilităţi şi competenţe profesionale specifice unei profesii, necesare angajatului pentru a performa la locul de muncă.


Unul dintre proiectele în care ne-am implicat pentru a dezvolta programe de învățare la locul de muncă este „Creşterea performanţelor angajaţilor prin formare continuă” (cod SMIS 128516), proiect co-finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Contribuția noastră a demarat prin organizarea mai multor programe de formare profesională continuă:

„Expert egalitate de şanse”

„Competenţe comune informatice”

„Formator”

Iar acum, în cadrul acestui proiect, te invităm să participi la BootCamp-ul organizat în sistem on-line, in perioada 22-26 noiembrie 2021.

5 workshop-uri on-line GRATUITE unde vom împărtăși experiențe de învățare la locul de muncă, vom experimenta tipologii diverse de programe de învățare la locul de muncă, vom lucra cu persoane specializate pentru dezvoltarea propriilor programe de învățare.

De asemenea, vom pune la dispoziția participanților instrumente și soluții eficiente și accesibile pentru dezvoltarea profesională a angajaților.

Ce subiecte de interes vom aborda ?

1. Prezentarea metodelor recunoscute de învățare la locul de muncă (on-the-job training) (ucenicie, internship, mentoring, job rotation, coaching, job shadowing, microlearning, webinar training etc.) și schimb de bune practici de la companiile care experimentează aceste tipuri de învățare.

2. Dezvoltarea de standarde ocupaționale de interes pentru angajatori – vor fi concepute standarde ocupaționale (cu programă de formare asociată acestora), pentru ocupațiile ce au fost identificate că nu dețin încă un standard ocupațional, astfel întreprinderile fiind capacitate să se implice în procesul de realizare a acestora;

3. Folosirea instrumentelor digitale pentru dezvoltarea profesională a angajaților – prezentarea platformei electronice, ce va fi pusă la dispoziția participanților pentru implementarea învățării la locul de muncă ( se va oferi suport tehnic pentru înregistrare și utilizare ).

4. Crearea de parteneriate pentru evaluarea și validarea programelor de învățare la locul de muncă . Lista rămâne deschisă , sesiunile vor fi interactive și vom răspunde provocărilor Dvs. corelate cu învățarea la locul de muncă.

Vor fi eliberate diplome de participare la finalul celor 5 zile de participare.

Linkul pentru înscriere: https://forms.gle/zRqfYF45v2Y6aP3Z6.

Acum este momentul să dezvolți o echipă de formare chiar la locul de muncă!