despre noi

Euro Consulting (EC) este o societate comercială înființată încă din 2002, iar din anul 2010 este și unul dintre cei mai importanți furnizori autorizați de servicii de formare profesională din sudul României.

Deține o vastă experineță în implementarea de proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă, în calitate de Partener:

1. POSDRU/97/6.3/S/47936 – furnizarea de programe de formare în sistem inovativ de tip e-learning, pentru 1.073 de persoane, care s-a finalizat cu o componentă de program autorizat de formare și cu acordarea de certificate de absolvire pentru o parte din persoanele instruite.

2.POSDRU/164/2.3/S/141504 – organizarea de evenimente de informare, consiliere și orientare în urma cărora au fost recrutate peste 5.000 de persoane ce au beneficiat ulterior de servicii de orientare și consiliere integrate livrate tot de către EC în calitatea sa de Furnizor autorizat de servicii de ocupare.

EC detine experiență de peste 9 ani în organizarea de formare profesională pentru adulți. De asemenea, EC deține expertiză în consultanță pentru IMM-uri, inclusiv în devoltarea resurselor umane. În calitate sa de furnizor autorizat de servicii de ocupare, EC a livrat pentru mai multe de 5.000 de persoane servicii de evaluare a aptitudinilor si competențelor și a realizat peste 5.000 de trasee profesionale, care au cuprins și planuri de
formare individuală, în acord cu aspirațiile personelor și nevoile intreprinderilor.

EC deține un portofoliu de experți putând oricând forma o echipă de proiect echilibrată și orientată pe rezultat. EC deține capacitatea de a interactiona cu angajații și angajatorii, de a realiza analize și de a oferi consiliere pentru elaborarea de programe de învățare la locul de muncă (formal și nonformal).

Programe de formare autorizate: Manager proiect, Expert specialist parteneriat public-privat, Competențe antreprenoriale, Expert în egalitate de șanse, Formator, Competențe Digitale.


LearnIX (Powered by EuroConsulting) va acționa și în acest proiect ca un Centru de Cercetare pentru Formarea Continuă a Adulților dedicat creării și experimentării unui Program de Învățare la Locul de Muncă prin dezvoltarea abilităților angajaților de a învăța unii de la alții.

despre aceste activități dar și despre altele vă invităm și pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/centrudeformarecontinua